Четверг, 02.05.2024, 00:40
Приветствую Вас
Гость
|
RSS
Главная
Blog
Регистрация
Меню сайта
Главная страница
Программы
Книги Журналы
Заказ Програм и Журналов
Նորություններ Blog
Скачка онлайн Видео
Музыка mp3
Как пользоваться сайтом? Как скачать?
Категории раздела
Հնարքներ
[6]
Գաղտնիքներ և խորհուրդներ
[44]
Ընկերություն
[16]
Առողջություն
[0]
Հումորային
[0]
Սեր
[44]
Տոներ
[16]
Աշխատանք Ինտերնետով
[8]
Հետաքրքիր Կայքեր
[13]
Սպորտ
[8]
Հետաքրքիր
[14]
Նորություններ
[1]
Մշակույթ
[0]
Մեքենաներ
[0]
Մանկական
[9]
Կրթություն
[4]
Խոհանոց
[1]
Ինտերնետ
[0]
Էլեկտրոնիկա
[0]
Բժշկություն
[0]
Հոգեբանություն
[0]
Հոգեբանական թեստեր
[14]
Գիտություն
[2]
Բջջային
[9]
Համակարգչային
[18]
Սկայպ
[4]
Вступите в Групу
Наш опрос
Какой windows вы Исползовате
windows 8
windows 7
windows vista
windows xp
windows 2000/98
Результаты
|
Архив опросов
Всего ответов:
37
Статистика
Онлайн всего:
1
Гостей:
1
Пользователей:
0
Форма входа
Главная
»
Նորություններ Blog
»
Խոհանոց
Օգտակար խորհուրդներ աղցաններ պատրաստելու համար
Թարմ բանջարեղենից պատրաստված աղցաններն անհրաժեշտ է օգտագործել պատրաստելուց անմիջապես հետո:
Բանջարեղենի համը չփչացնելու համար աղցանին շատ համեմունքներ մի ավելացրեք:
Աղցանի համար ընտրված բանջարեղենը լվացեք միայն սառը ջրով, տաք ջրից վատանում է համը և բուրմունքը:
Աղցանը զարդարելու համար կարմիր բազուկ մի օգտագործեք: Նրա վառ կարմիր հյութը հեշտությամբ ներծծվում է այլ մթերքների մեջ և փչացնում աղցանի տեսքը:
Որպեսզի աղցանի համար նախատեսված կարտոֆիլը եփելիս գույնը չփոխի, ջուրը եռալուց 10-15 րոպե հետո մեջը մի քիչ քացախ լցրեք:
Աղցանի համար նախատեսված բանջարեղենը պետք է լավ սառեցնել: Ոչ մի դեպքում չի կարելի տաք և սառը մթերքը խառնել, դրանից աղցանը շատ շուտ է փչանում:
ՀԻն բանջարեղենը կարելի է թարմացնել` կես ժամ պահելով սառը ջրով լիքը ամանում, որի մեջ կիտրոնի հյութ է լուծված:
Որպեսզի բազուկը համեղ ստացվի, եփելիս չպետք է կեղևը մաքրել և արմատը եփել: Բազուկը պետք է եփել եռցրած ջրով, խորը, փակ կաթսայի մեջ:
՝
1
2
3
4
5
Категория:
Խոհանոց
| Добавил:
Admin
(25.07.2012)
Просмотров:
2162
| Рейтинг:
0.0
/
0
Հավանեցիր? Դե տեղեկացրու Ընկերներիտ
а>
0
В Мой Мир
Всего комментариев:
0
Имя *:
Email *:
Код *:
Поиск
HaYpRo.Do.Am © 2024