Четверг, 02.05.2024, 00:40
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная Blog Регистрация
Меню сайта

Категории раздела
Հնարքներ [6]
Գաղտնիքներ և խորհուրդներ [44]
Ընկերություն [16]
Առողջություն [0]
Հումորային [0]
Սեր [44]
Տոներ [16]
Աշխատանք Ինտերնետով [8]
Հետաքրքիր Կայքեր [13]
Սպորտ [8]
Հետաքրքիր [14]
Նորություններ [1]
Մշակույթ [0]
Մեքենաներ [0]
Մանկական [9]
Կրթություն [4]
Խոհանոց [1]
Ինտերնետ [0]
Էլեկտրոնիկա [0]
Բժշկություն [0]
Հոգեբանություն [0]
Հոգեբանական թեստեր [14]
Գիտություն [2]
Բջջային [9]
Համակարգչային [18]
Սկայպ [4]

Вступите в Групу

Наш опрос
Какой windows вы Исползовате
Всего ответов: 37

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » Նորություններ Blog » Խոհանոց

Օգտակար խորհուրդներ աղցաններ պատրաստելու համար

  • Թարմ բանջարեղենից պատրաստված աղցաններն անհրաժեշտ է օգտագործել պատրաստելուց անմիջապես հետո:
  • Բանջարեղենի համը չփչացնելու համար աղցանին շատ համեմունքներ մի ավելացրեք:
  • Աղցանի համար ընտրված բանջարեղենը լվացեք միայն սառը ջրով, տաք ջրից վատանում է համը և բուրմունքը:
  • Աղցանը զարդարելու համար կարմիր բազուկ մի օգտագործեք: Նրա վառ կարմիր հյութը հեշտությամբ ներծծվում է այլ մթերքների մեջ և փչացնում աղցանի տեսքը:
  • Որպեսզի աղցանի համար նախատեսված կարտոֆիլը եփելիս գույնը չփոխի, ջուրը եռալուց 10-15 րոպե հետո մեջը մի քիչ քացախ լցրեք: 
  • Աղցանի համար նախատեսված բանջարեղենը պետք է լավ սառեցնել: Ոչ մի դեպքում չի կարելի տաք և սառը մթերքը խառնել, դրանից աղցանը շատ շուտ է փչանում:
  • ՀԻն բանջարեղենը կարելի է թարմացնել` կես ժամ պահելով սառը ջրով լիքը ամանում, որի մեջ կիտրոնի հյութ է լուծված: 
  • Որպեսզի բազուկը համեղ ստացվի, եփելիս չպետք է կեղևը մաքրել և արմատը եփել: Բազուկը պետք է եփել եռցրած ջրով, խորը, փակ կաթսայի մեջ: 
՝

Категория: Խոհանոց | Добавил: Admin (25.07.2012)
Просмотров: 2162 | Рейтинг: 0.0/0

Հավանեցիր? Դե տեղեկացրու Ընկերներիտ

0

Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Поиск

HaYpRo.Do.Am © 2024