Понедельник, 20.05.2024, 12:37
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная Blog Регистрация
Меню сайта

Категории раздела
Հնարքներ [6]
Գաղտնիքներ և խորհուրդներ [44]
Ընկերություն [16]
Առողջություն [0]
Հումորային [0]
Սեր [44]
Տոներ [16]
Աշխատանք Ինտերնետով [8]
Հետաքրքիր Կայքեր [13]
Սպորտ [8]
Հետաքրքիր [14]
Նորություններ [1]
Մշակույթ [0]
Մեքենաներ [0]
Մանկական [9]
Կրթություն [4]
Խոհանոց [1]
Ինտերնետ [0]
Էլեկտրոնիկա [0]
Բժշկություն [0]
Հոգեբանություն [0]
Հոգեբանական թեստեր [14]
Գիտություն [2]
Բջջային [9]
Համակարգչային [18]
Սկայպ [4]

Вступите в Групу

Наш опрос
Какой windows вы Исползовате
Всего ответов: 37

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » Նորություններ Blog » Գաղտնիքներ և խորհուրդներ

Մեղր....
Մեղրի անարատությունը կարելի է որոշել...
*Պետք է մեղրի մեջ չոր լավաշ ընկղմել,եթե փափկեց,ուրեմն անարատ մեղր չէ,անարատի դեպքում լավաշն ավելի է չորանում...
*Մեղրի մեջ ընկղմեք շաքար,եթե որոշ ժամանակ հետո լուծվի,ուրեմն մեղրն անարատ չէ...
*եթե բյուրեղացած մեղրի հատիկները մատով տրորելիս շուր հալչեն,ուրեմն մեղրն անարատ է...
Մեղր պահելու կանոնները....
Մեղրը օգնում է մշտապես երիտասարդ մնալուն...Մեղրը պահելու համար խորհուրդ է տրվում..
*ընտրել ապակյա կամ կավե տարաներ,
*Մեղրի ամանի մեջ չթողնել գդալ,դանակ,դրանցից քայքայվում է մեղրում առկա եթերայուղերն ու մի շարք կարևոր սպիտակուցներ...
*Չդնել այն սուր հոտ ունեցող մթերքի կողքին,
*եթե քանակությունը մեծ է,ապա պահել փայտե տակառի մեջ,
*արգելվում է պահել մետաղյա կամ ցինկապատ ամ
անների մեջ...
* Այն կարելի է հալեցնել միայն ջրային բաղնիքում....
Категория: Գաղտնիքներ և խորհուրդներ | Добавил: Admin (25.07.2012)
Просмотров: 1292 | Рейтинг: 0.0/0

Հավանեցիր? Դե տեղեկացրու Ընկերներիտ

0

Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Поиск

HaYpRo.Do.Am © 2024