Понедельник, 20.05.2024, 14:57
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная Blog Регистрация
Меню сайта

Категории раздела
Հնարքներ [6]
Գաղտնիքներ և խորհուրդներ [44]
Ընկերություն [16]
Առողջություն [0]
Հումորային [0]
Սեր [44]
Տոներ [16]
Աշխատանք Ինտերնետով [8]
Հետաքրքիր Կայքեր [13]
Սպորտ [8]
Հետաքրքիր [14]
Նորություններ [1]
Մշակույթ [0]
Մեքենաներ [0]
Մանկական [9]
Կրթություն [4]
Խոհանոց [1]
Ինտերնետ [0]
Էլեկտրոնիկա [0]
Բժշկություն [0]
Հոգեբանություն [0]
Հոգեբանական թեստեր [14]
Գիտություն [2]
Բջջային [9]
Համակարգչային [18]
Սկայպ [4]

Вступите в Групу

Наш опрос
Какой windows вы Исползовате
Всего ответов: 37

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » Նորություններ Blog » Գաղտնիքներ և խորհուրդներ

ԳԵՂԵՑԻԿ և ՃԻՇՏ ԽՆԱՄՎԱԾ ՁԵՌՔԵՐ
Եթե եղունգերը կոտրվող են,օգտակար է 2 օրը մեկ դրանք որոշ ժամանակ պահեք տաք ջրում
Կտրվող,փափուկ եղունգները ամրանալու համար շաբաթը 1-2 անգամ որոշ ժամանակ պահեք բուսական յուղի մեջ,որին ավելացրեք 3 կաթիլ յոդ կամ 5 կաթիլ կիտրոնահյութ
Լաքն արագ կչորանա և ավելի երկար կմնա,եթե քսելուց հետո եղունգները մի քանի րոպե ընկղմեք սառը ջրի մեջ
Նախքան այգում աշխատելը եղունգներով օճառ քերեք:Կեղտը չի հավաքվի եղունգների տակ և հեշտ կլվացվի:
Եղունգների բնական փայլը կուժեղանա,եթե կիտրոնի հյութ կամ քացախ քսենք,չորացնենք և թավշյա կտորով շփենք:
Категория: Գաղտնիքներ և խորհուրդներ | Добавил: Admin (25.07.2012)
Просмотров: 430 | Рейтинг: 0.0/0

Հավանեցիր? Դե տեղեկացրու Ընկերներիտ

0

Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Поиск

HaYpRo.Do.Am © 2024